Baterii Hybrid

3

Ce este nou?

CEI 4R-uri PENTRU PRELUNGIREA DE UTILIZARE A BATERIILOR HIBRID ȘI EV

Cei 4 R-uri ale prelungirii duratei de viață a bateriei hibride și EV: recondiționate, revitalizate, remanufacturate și repararea.

La Baterii Hybrid, ne aflăm în fruntea remanufacturării bateriilor hibride și electrice, un domeniu care extinde semnificativ durata de viață utilă a bateriilor. Cu toate acestea, terminologia folosită în industria noastră – recondiționat, revitalizat, remanufacturat și reparat – adesea duce la confuzie atât printre consumatori, cât și printre profesioniști. Acest ghid își propune să aducă lumină asupra abordării noastre cuprinzătoare în remanufacturarea bateriilor, diferențiind fiecare proces sub umbrela celor 4R-uri.

Ce sunt bateriile hibride recondiționate?

Călătoria revitalizării bateriei începe cu recondiționarea bateriei hibride. Această etapă implică restaurarea modulelor bateriei la starea lor maximă utilizând echipamente specializate precum NuVant EVC-30, standardul de aur în tehnologia de recondiționare a bateriilor. Recondiționarea insuflă o nouă viață modulelor bateriei, asigurând că acestea pot îndeplini din nou sau chiar depăși criteriile de performanță riguroase. Este o parte fundamentală a angajamentului nostru de a furniza baterii care funcționează fiabil și sustenabil.

Ce sunt bateriile hibride revitalizate?

După recondiționare, modulele bateriei care trec testele noastre stricte sunt considerate revitalizate. Testarea modulelor recondiționate se efectuează cu ajutorul testerului de putere NuVant EVd-40. Această stare indică faptul că modulele nu numai că au fost restaurate, ci și sunt certificate pentru a oferi performanțe optime. Revitalizarea este o dovadă a eficacității procesului nostru de recondiționare și a angajamentului nostru față de asigurarea calității la A3 Global.

Ce sunt bateriile hibride remanufacturate?

Remanufacturarea bateriilor reprezintă apogeul serviciilor noastre de recondiționare a bateriilor. Acest proces complicat, de 40 de etape, transcende simpla recondiționare prin adresarea și înlocuirea oricăror alte componente susceptibile de a fi defecte. Acestea includ sistemul de răcire (pentru a preveni supraîncălzirea), barele de cupru și contactele cablurilor (pentru a elimina contaminarea), și sistemele critice precum sistemul de gestionare a bateriei, releele, siguranțele, ECU-ul și senzorii de curent. Remanufacturarea nu numai că prelungește viața bateriei, dar și îmbunătățește semnificativ performanțele acesteia, reprezentând abordarea noastră holistică în ceea ce privește recondiționarea bateriilor.

Repararea bateriilor și înlocuirea modulelor: o poveste de precauție

În timp ce unii ar putea opta pentru “repararea” unei baterii prin simpla înlocuire a unui modul defect, această abordare este ineficientă. Reparațiile, în acest sens, sunt doar soluții temporare care nu reușesc să abordeze armonia sistemică necesară între toate modulele, nici nu abordează alte posibile probleme în cadrul sistemului de baterii. Chiar dacă repararea ar putea părea rentabilă inițial, adesea duce la complicări suplimentare, subliniind superioritatea unui proces complet de remanufacturare.

De ce remanufacturarea bateriilor hibride este alegerea potrivita

Procesul nostru de remanufacturare folosește instrumente avansate precum NuVant EVC-30 pentru recondiționare și Nuvant EVd-40 pentru testarea modulelor, asigurându-se că fiecare baterie îndeplinește standardele noastre riguroase pentru performanță și fiabilitate. Optând pentru remanufacturare, clienții noștri economisesc nu numai bani pe termen lung, dar contribuie și la sustenabilitatea mediului înconjurător, maximizând durata de viață a bateriilor existente.

În esență, în timp ce termenii recondiționat, revitalizat, remanufacturat și reparat pot părea similari, ei reprezintă niveluri distincte de intervenție și calitate în procesul de recondiționare a bateriilor. La A3 Global, abordarea noastră completă de remanufacturare garantează că fiecare baterie pe care o servim oferă fiabilitate și performanță de neegalat, reprezentând cu adevărat esența celor 4R-uri.

Surs