Baterii Hybrid

3

Ce este nou?

Despre noi

Cine suntem?

Suntem o afacere care a început să lucreze pe teritoriul Regatului Unit. După ce am acumulat experiența necesară ne-am decis să ne întoarcem la origini pentru a demara un mic business pe cont propriu.

Ștefan Tiron

De ce noi?

De peste 10 ani oferim servicii de calitate la prețuri avantajoase, oferind clienților noștri oferte de nerefuzat. Pentru orice intervenție îți oferim garanție cel puțin 1 an, fără limită de kilometri.

Avantaje

Echipa noastră de tehnicieni este specializată în industria acumulatorilor hibrizi de înalta performanță ,fiind totodata dedicată să rămână înaintea celor mai noi tehnologii.

Evoluție

Noi căutam mereu procese și sisteme pentru îmbunătățirea bateriilor. Linia noastră de înaltă calitate se adresează oricarui model de autoturism hybrid.

 

IMPORTANT!

Noi recondiționam bateriile, majoritatea firmelor doar le regenerează!

Reconditionarea este o intervenție de care te poți bucura cel puțin 50.000 de km.
Regenerarea este o intervenție care se recomanda a se face in mod preventiv si regulat, la un interval între 6 luni sau maxim un an.

Știai că...?

În service-ul nostru stanam puntile de cupru care fac legatura dintre elemeti, lucru pe care il facem in exclusivitate la noi in tara, la orice interventie pe baterie.
Acest procedeu impiedica formarea oxizilor si automat ajuta la o conductibilitate mai buna pe un timp mai indelungat.

Pe măsură ce bateriile îmbătrânesc și eficiența scade, ele intră în ceea ce cercetătorii numesc “Capacity fade”, ceea ce apare atunci când cantitatea de încărcare pe care ar putea-o ține bateria începe să scadă o dată cu utilizarea repetată.
La bateriile Nickel–metal hydride , care se regesc pe modelele din acest grafic , degradarea apare si din cauza efectului de memorie.

Efectul de memorie poate fi eliminat doar prin reconditionarea lor si in nici un caz prin regenerare sau echilibrare, cum se mai numește de-altfel.

Reconditionarea o poate face doar un echipament dedicat ,care are posibilitatea sa facă o descărcare profundă sub 1,0V/celulă, cu un curent controlat. Recondiționarea ajută la descompunerea cristalelor mari, care dezvoltă efectul de memorie, la dimensiuni mai mici, restabilind adesea bateria la capacitate maximă.
Reconditionarea se aplică numai pentru NiCd și NiMH.

Dintre serviciile noastre

Diagnosticare

Diagnoza se face cu aparatura profesională special dedicată mașinilor hybrid,hybrid plug-in sau chiar electrice.

Întreținere

Primul semn de degradare a unei baterii de tracțiune este consumul crescut de combustibil,un test la bateria hybrid te poate lamuri la ce capacitate se află bateria.

Recondiționare

Reconditionarea unei baterii dureaza in medie 7 zile si se efectueaza cu aparatura profesionala dedicata. Pentru a te bucura mai mult de aceasta interventie, folosim aceleasi echipamente de top, care se regasesc de-altfel si in marile centre de cercetare sau laboratoare universitare.

Garanție

La toate serviciile oferite, inclusiv pentru inlocuirea completa a bateriei,beneficiezi de garanție de minim un an, fără limită de kilometri.

Parteneri

Avem colaborari cu service-uri auto din toata tara, in marile orase, care s-au remarcat de-a lungul timpului cu servicii profesionale si seriozitate maxima.

Galerie foto